Bejelentkezés

RegisztrációElfelejtett jelszó
Bejelentkezés

Több, mint webáruház

Kosár

Kosár Pénztár
Termékcsoportok
TOP termékek
Gyártók
Hírek
Információ
Navigáció
Termékajánló
Kedvezmények
Megtekintett termékek
  • Még nem tekintett meg terméket.
Elektronikus fizetés

Tisztítószerek

Cleaneco bútor- és padlóápoló koncentrátum

1 395 Ft-tól

Cleaneco bútor- és padlóápoló koncentrátum

Tisztítja, ápolja, és védi a felületeket minden takarítás és portalanítás alkalmával. Alkalmas laminált padlózatok, hajópadló, parketta, és kőburkolatok kezelésére, tisztítására. Irodai bútorok, továbbá minden bútorlapból, és kezelt felületű fából készült berendezés ápolására, tisztítására ajánljuk! Használatával vékony filmréteget képezhetünk és hosszan tartó selyem fényt biztosíthatunk a kezelt felületen. Csiszolt vagy mázas felületű kövezetek, padozatok, továbbá márvány- és gránitfelületek polírozásával magas fényt érhetünk el csúszásmentesen.Csiszolt vagy mázas felületű kövezetek, padozatok, továbbá márvány- és gránitfelületek polírozásával magas fényt érhetünk el csúszásmentesen.

Cleaneco folyékony súrolószer 1 liter

915 Ft

915 Ft / liter

Cleaneco folyékony súrolószer 1 liter

A súrolószer a benne levő természetes ásványi-őrleménynek és zsíroldó anyagainak köszönhetően haté­konyan távolítja el a zsíros szennyeződéseket, a vízkő és szappan lerakódásokat a műanyag, kerámia-, zománc-, rozsdamentes acél- és üvegkerámia felületekről.

Cleaneco fürdőszobai és konyhai tisztító

749 Ft-tól

Cleaneco fürdőszobai és konyhai tisztító

Hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakodásokat. Cukornádból kivont cukortenzid tartalmának köszönhetően hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakodásokat. Alkalmas konyhai és fürdőszobai felhasználásra egyaránt. Használhatja kerámia zománc, rozsdamentes, inox, műanyag, és üveg felületek, csaptelepek tisztítására, fürdőszobai és konyhai felmosásra is.

Cleaneco greslap tisztítószer koncentrátum 1 liter

1 145 Ft

1 145 Ft / liter

Cleaneco greslap tisztítószer koncentrátum 1 liter

Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket mindennemű kövezetről, padozatról és burkolatról. Speciális összetételének köszönhetően a lyukacsos szerkezetű, mészkő bázisú, vagy kezeletlen felületű kövezetekről hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket.
Használható félkezelt márványra is. Ajánljuk egyaránt mindennapos gépi vagy kézi használatra. Használatát követően tiszta és csúszás mentes felületet kapunk.

Cleaneco lefolyótisztító 1 liter

989 Ft

989 Ft / liter

Cleaneco lefolyótisztító 1 liter

Hatékonyan eltávolítja a lefolyókban keletkezett dugulást. A terméket ajánljuk grill tisztításhoz

Cleaneco organikus felmosószer 1 liter

699 Ft

699 Ft / liter

Cleaneco organikus felmosószer 1 liter

Természetes narancsolaj és levendula olaj tartalmú tisztítószer.
Alkalmas valamennyi vízálló felület tisztítására. Hatásosan és gazdaságosan eltávolítja a szennyeződéseket kőről, csempéről, linóleumról, műanyag felületekről és minden egyéb kezelt vízálló felületről. Mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően használatával magas fényű, csíkmentes felületet érhetünk el. Természetes narancsolaj- és levendula olaj tartalma kellemes és hosszantartó illatot biztosít.

Cleaneco sterilfresh koncentrátum 1 liter

760 Ft

760 Ft / liter

Cleaneco sterilfresh koncentrátum 1 liter

Alkalmas a háztartásban előforduló kemény felületek (csempe, kerámia, kő, linóleum, műanyag stb.) tisztítására, és klór tartalma miatt a WC higiénikus tisztítására, ruhaneműk, textíliák fehérítésére.

Cleaneco üvegtisztító és általános tisztítószer

649 Ft-tól

Cleaneco üvegtisztító és általános tisztítószer

Alkalmas üveg, tükör és minden vízálló felület általános tisztítására.
Az üvegtisztításon túl ajánljuk fényes, magas fényűre csiszolt, mázas felületű kövezetek, márvány, gránit, lakkozott parketta, laminált padló felmosásához.
Az üvegtisztítás és felmosás eredményeképpen, a termék mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően a megtisztított felület magas fényű, vízlepergető és portaszító tulajdonságú lesz.

Cleaneco Viaszos padlóápoló 1 liter

1 099 Ft

1 099 Ft / liter

Cleaneco Viaszos padlóápoló 1 liter

A Cleaneco viaszos padlótisztító a carambola -csillagnövény- leveléből sajtolt viaszból készült padlótisztító- és ápoló organikus termék.
Növényi viasztartalmának köszönhetően selymes és tartós fényt biztosít, nem ragad és használata után a felület csúszásmentes.
Növényi eredetű hatóanyagai hatékonyan tisztítják a napi szennyeződéseket.

Cleaneco vízkőoldó

849 Ft-tól

Cleaneco vízkőoldó

Hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkezett vízkövet és szappanlerakodásokat. WC-k, zuhanyzók ideális tisztítószere.

A weboldal használatával Ön beleegyezik a sütik (cookie) fogadásába és elfogadja a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.