Bejelentkezés

RegisztrációElfelejtett jelszó
Bejelentkezés

Több, mint webáruház

Kosár

Kosár Pénztár
Termékcsoportok
TOP termékek
Gyártók
Hírek
Információ
Navigáció
Termékajánló
Kedvezmények
Megtekintett termékek
  • Még nem tekintett meg terméket.
Elektronikus fizetés

Rólunk

Hogyan működik?

 

A Hangák webáruház nem egy hétköznapi webáruház, hanem a tudatosságodra épít. Értékeink közé tartozik, hogy nem a minden áron fogyasztást preferáljuk online felületen sem. Az eredeti alapelvünk a közösségi vásárlás meghonosítása és népszerűsítése, de sokan kértétek, hogy legyen webáruházunk, így belevágtunk.

A közösségi kereteken belül havonta van rendelésleadás, és a webáruházunkban is ezt szeretnénk meghonosítani. Ez elsőre meglepőnek tűnhet, ám a tisztítószerek, kozmetikumok beszerzése nem feltétlenül igényel napi szintű vásárlást, egy kis tudatos előregondolkodás, és mindig lesz épp elég otthon a következő rendelésig. Öt perc előretervezéssel sok időt tudsz magadnak is megtakarítani.

 

Ha a közösségi kereteken belüli vásárlás is érdekel, látogass el a honlapunkra, és ott bővebben találsz róla információt.

 

Rendelés leadási határidők 2017

 

Rendelési határidők

2017.március 12. vasárnap 24:00

2017. március 26. vasárnap 24:00

2017. április 09. vasárnap 22:00

2017. április 23. vasárnap 24:00

2017. május 07. vasárnap 24:00

 

Mikor kapom meg a termékeket?

A csomagok összeállítását a rendelési határidőt követő első csütörtökön végezzük el. A futárszolgálatnak pedig pénteken adjuk át az elkészített csomagokat.

 

A weboldal használatával Ön beleegyezik a sütik (cookie) fogadásába és elfogadja a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.